Aanvraag gratis strategiegesprek

Wil je met mij  samenwerking, bekijk dan eerst dit. Hoe ik werk mbt dienstverlening:

Belangrijk om te weten is dat ik mij focus op campagne voering en crowdfunding marketing. Dus het bouwen van een betrokken crowd die converteert tijdens je campagne, zorgen dat je jouw funding binnen de deadline ophaalt.

Ik kan je helpen met de juiste crowdfunding marketing strategie, het inrichten van de hoogstconverterend online technieken en het strategisch en operationeel plannen van alle acties die je moet. Kortom het succesvol draaien van een campagne.

Ben je op zoek naar iemand die je business case of financiele documenten in orde maakt bijvoorbeeld voor leningen of equity crowdfunding dan heb je een andere expert nodig. Overigens kan ik je wel aanbevelen vooral bij equity crowdfunding om te kijken naar je crowdfunding marketing aanpak, want ondanks de grote rationele afweging die investeerders maken, zul moeten investeren in het bouwen van een betrokken investeerders crowd die op basis van een emotionele drijfveer een connectie hebben met je bedrijf.

Mijn insteek en aanpak als we samenwerken is:

Altijd eerst resultaat korte termijn. Eerst zorgen dat je elke geinvesteerde euro eruit krijg. Daarna gaan we pas verder.

Om die reden heb ik een trouwe klanten base. Op projectbasis , maar vaker ook voor lange termijn.

Omdat ik tegelijkertijd hou van een persoonlijke aanpak waarbij we intensief contact hebben ( Ik heb gemerkt dat op die manier meeste resultaat is te behalen. )  zorgt dit tegelijkertijd voor een luxe probleem.

Per jaar kan ik een beperkt aantal klanten op basis van dienstverlening of  ‘ done for you trajecten’ aannemen.

De wachttijd is gemiddeld 2 maanden voordat ik iemand kan aannemen. Maar kan op het moment dat je deze video bekijkt korter zijn.

Wanneer heeft het zin om met mij te werken:

Je hebt al een basis staan. Dat is een pitch, campagnemiddelen zoals foto’s /video’s. Dit mag in concept zijn. Maar als je deze ook nog moet ontwikkelen, dan heeft het nu nog geen zin om met mij te werken op basis van een done for you traject. Hiervoor bied ik verschillende trainingen.

Als je net als ik de tijd die je beschikbaar hebt op waarde schat, dan wil ik je helpen om tijd te besparen door sneller en beter tot de conclusie te komen dat een mogelijke samenwerking zin heeft.

Meteen contact